Header-lassen

Blog

Work in progress: Walkwartier te Oss

Werk in uitvoering … op dit moment zijn we hard aan het werk om twee spiltrapcombinaties te produceren voor de realisatie van het Walkwartier te Oss. Er worden 131 appartementen gebouwd, en is er ruimte voor winkels en horecazaken.

 

Uitstekend teamwork door Matel Metaal b.v. en Bouwbedrijf Berghege en we willen hen bedanken voor de geweldige samenwerking.

Programma Woningbouw

Volkshuisvesting is één van de prioriteiten en kerntaken van de overheid. Wonen in een goed, duurzaam en betaalbaar huis is een eerste levensbehoefte. Momenteel kunnen veel Nederlanders geen woning vinden die past bij hun wensen en portemonnee. Er zijn onvoldoende woningen en het aantal huishoudens neemt toe. Een snelle groei van het aantal woningen is noodzakelijk.

 

Om te zorgen voor een gezond evenwicht tussen woningzoekenden en het aanbod van woningen, zijn er tot en met 2030 ongeveer 900.000 extra woningen nodig! Gemiddeld betekent dit 100.000 extra woningen per jaar.

 

“Samen met onze langdurige relaties uit de bouwsector gaan wij de uitdaging aan om uitvoering te geven aan de plannen een einde te maken aan het nijpende woningtekort in Nederland!”