Header-lassen

Blog

Matel-Metaal-Meridiaan-Klazienaveen

Wij gaan aan de slag voor Meridiaan in Klazienaveen

Lefier en de Gemeente Emmen zijn bezig met de herontwikkeling van het gebied Meridiaan e.o. in Klazienaveen. De twee flatgebouwen die hier stonden zijn in 2021 gesloopt. Er voor in de plaats komen 69 appartementen aan de Meridiaan in Klazienaveen. In totaal komen er twaalf startersappartementen en 57 twee- en driekamerappartementen, die in de loop van 2024 worden opgeleverd.

 

Matel Metaal zal voor dit project de trappen en balustraden leveren! Blijf ons volgen voor nieuwe updates.

Programma Woningbouw

Volkshuisvesting is één van de prioriteiten en kerntaken van de overheid. Wonen in een goed, duurzaam en betaalbaar huis is een eerste levensbehoefte. Momenteel kunnen veel Nederlanders geen woning vinden die past bij hun wensen en portemonnee. Er zijn onvoldoende woningen en het aantal huishoudens neemt toe. Een snelle groei van het aantal woningen is noodzakelijk.

 

Om te zorgen voor een gezond evenwicht tussen woningzoekenden en het aanbod van woningen, zijn er tot en met 2030 ongeveer 900.000 extra woningen nodig! Gemiddeld betekent dit 100.000 extra woningen per jaar.

 

“Samen met onze langdurige relaties uit de bouwsector gaan wij de uitdaging aan om uitvoering te geven aan de plannen een einde te maken aan het nijpende woningtekort in Nederland!”