Header-lassen

Blog

Opgeleverd: Project NHL Stenden Hogeschool

Opgeleverd: Project NHL Stenden Hogeschool

Opdrachtgever: Dijkstra Draisma Bouwgroep

 

Aan de Rengerslaan in Leeuwarden is de Stenden University uitgebreid (zijde Dokkumer Ee). Het aantal onderwijsruimten, algemene ruimten en kantoren zijn uitgebreid en er is een nieuwe collegezaal gekomen. Daarnaast is, door de uitbreiding, de logistiek binnen het gebouw sterk verbeterd.

 

Wij hebben voor dit project de stalen steektrap en bijzondere balustrades gemaakt en gemonteerd. Bekijk meer van dit gave project op https://bgdd.nl/projecten/vernieuwbouw-stenden-university-leeuwarden/

 

Dijkstra Draisma Bouwgroep, bedankt voor deze mooie opdracht!

Programma Woningbouw

Volkshuisvesting is één van de prioriteiten en kerntaken van de overheid. Wonen in een goed, duurzaam en betaalbaar huis is een eerste levensbehoefte. Momenteel kunnen veel Nederlanders geen woning vinden die past bij hun wensen en portemonnee. Er zijn onvoldoende woningen en het aantal huishoudens neemt toe. Een snelle groei van het aantal woningen is noodzakelijk.

 

Om te zorgen voor een gezond evenwicht tussen woningzoekenden en het aanbod van woningen, zijn er tot en met 2030 ongeveer 900.000 extra woningen nodig! Gemiddeld betekent dit 100.000 extra woningen per jaar.

 

“Samen met onze langdurige relaties uit de bouwsector gaan wij de uitdaging aan om uitvoering te geven aan de plannen een einde te maken aan het nijpende woningtekort in Nederland!”