Header-lassen

Blog

Kallisto

Opgeleverd: Kallisto Leeuwarden

Opgeleverd: Kalisto Leeuwarden
Opdrachtgever: Bouwbedrijf Lont

Het nieuwbouwplan Kallisto bestaat uit twee gebouwen met 42 appartementen en zes kleine woonblokken met ieder vijf ruime gezinswoningen. De driekamerappartementen zijn functioneel ingedeeld en hebben ruime balkons of een tuin op de begane grond op het westen of noorden.

Wij hebben voor dit project de balustrades geleverd.

Specialisme Matel Metaal
Trappen en balustraden voor de professionele markt met een sterke focus op appartementenbouw, daarin willen wij gewoon de beste zijn zodat we onze bouwpartners in optima forma kunnen helpen bij het realiseren van hun bouwprojecten.

Samen met aannemers, vastgoedbedrijven en projectontwikkelaars willen bijdragen aan een betere beschikbaarheid, betaalbaarheid en kwaliteit van de woningbouw. Groot of klein. Simpel of uiterst complex. Samen komen we altijd tot de beste oplossing voor ieder project!

Bekijk meer informatie over ons en onze diensten op onze website: www.matelmetaal.nl.

Programma Woningbouw

Volkshuisvesting is één van de prioriteiten en kerntaken van de overheid. Wonen in een goed, duurzaam en betaalbaar huis is een eerste levensbehoefte. Momenteel kunnen veel Nederlanders geen woning vinden die past bij hun wensen en portemonnee. Er zijn onvoldoende woningen en het aantal huishoudens neemt toe. Een snelle groei van het aantal woningen is noodzakelijk.

 

Om te zorgen voor een gezond evenwicht tussen woningzoekenden en het aanbod van woningen, zijn er tot en met 2030 ongeveer 900.000 extra woningen nodig! Gemiddeld betekent dit 100.000 extra woningen per jaar.

 

“Samen met onze langdurige relaties uit de bouwsector gaan wij de uitdaging aan om uitvoering te geven aan de plannen een einde te maken aan het nijpende woningtekort in Nederland!”