Op de campus van Wageningen University & Research is onlangs de nieuwbouw van Plus Ultra II opgeleverd. In dit transparante, flexibel indeelbare gebouw, ontworpen door architectenbureau Proof of the Sum, is voor 11.000 m2 aan kantoren, vergaderruimtes, laboratoria en andere onderzoeksruimtes ondergebracht. Hier komen bedrijven, starters en student-challenges samen die allen actief zijn op het gebied van landbouw, voedsel, gezondheid, technologie en duurzaamheid.

In opdracht van Goossen te Pas Bouw heeft Matel Metaal de stalen hoofdtrapcombinatie voor het atrium mogen leveren, evenals de balustraden langs de vides en in de vluchttrappenhuizen. De trappen zijn centraal geplaatst, te midden van alle gedeelde faciliteiten, waardoor ze ontmoeting tussen de verschillende gebruikers van het gebouw helpen stimuleren.

Project opdrachtgever: Kadans Science Partner
Constructeur: Snijders Ingenieursgroep bv
Uitvoering: Goossen te Pas Bouw
Ontwerp: Proof of the Sum

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten