O P G E L E V E R D 

Aannemer: bouwbedrijf Schipper

Architect: Schipperdouwesarchitectuur bna.

Referentie: 20100006

Voor Aannemersbedrijf Schipper uit Wierden is door schipperdouwesarchitectuur BNA
een plan gemaakt om aan de voorzijde van de bestaande bedrijfshal een kantoorruimte te vestigen.
De uitdaging lag erin om de bestaande kraanbaan aan de binnenzijde en de grote overheaddeuren
aan de buitenzijde te behouden. Hierdoor is er een kantoorruimte ontstaan welke boven de grote
overheaddeuren ‘zweeft’. Zodoende kreeg het bestaande bedrijfspand letterlijk een nieuw gezicht,
waarbij de grote vliesgevel een opvallende verschijning vormt in het straatbeeld

In opdracht van Bouwbedrijf Schipper mocht Matel Metaal een ontwerp maken voor de
trapcombinatie achter de vliesgevel. De stalen trap met houten treden geeft een bijzondere
uitstraling achter de gevel. De combinatie met kokerbomen onder de treden door en de
gekozen glasbalustrade zorgen ervoor dat de minimale ruimte achter de gevel zijn open
karakter behoud. De afwerking van de treden en leuningwerk met RVS, geeft deze gehele
combinatie een extra cachet.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten