In Hilversum zijn twee gebouwen van de voormalige Beiersdorf fabriek, waar later onder meer ook de NOS, het Omroepmuseum en de Hogeschool van de Kunsten gevestigd zijn geweest, verbouwd tot een modern woon-werk complex. De gebouwen zijn verbonden door een glazen atrium.

In opdracht van K_Dekker bouw & infra bv heeft Matel Metaal bv de staalconstructie voor de atriumkap mogen produceren en monteren. De kap is gevormd door T-vormige liggers met dubbele lijfplaat, welke bestaan uit snijwerk platen die door slim engineeren als puzzelstukjes in elkaar passen. Gebruik makend van deze techniek hebben we hier een ongekend precies stuk maatwerk kunnen leveren. Wie goed kijkt zal zien dat de drukkers slechts met één bout vast zitten. Van boven tot onder een heel bijzonder project met mooie en slimme details!

Project opdrachtgever: Re De Velopment BV onder directie van Landmark Vastgoed Management BV
Uitvoering: K_Dekker bouw & infra bv
Ontwerp: ZZDP Architecten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten