Opdrachtgever: Dutch Project
Architect: Sprikk Office for architecture te Rotterdam
Opgeleverd: Maart 2017

Aan de Amsterdamse Kalverstraat 121-123 is in maart 2017 de nieuwe flagshipstore van Lush geopend. Dit Britse bedrijf, dat voornamelijk bekend staat om handgemaakte verzorgingsproducten, was genoodzaakt uit te breiden nadat ze hun oude pand ontgroeid waren.

Aan ons werd gevraagd om de drie verdiepingen met elkaar te verbinden in een stijl die aansluit bij de duurzame uitstraling van de winkel.

Nadat wij het constructieve staal hadden geplaatst, is deze in het werk behandeld met een coating die 90 minuten brandwerend is. Hierna hebben wij de trappen en balustraden gemonteerd. De balustraden hebben een strekmetalen vulling en om de duurzame uitstraling te benadrukken is er gekozen voor hergebruikt hout voor de traptreden.

Foto’s

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten