Titel: Diverse werkzaamheden t.b.v. parkeergarage en stationsomgeving
Project: Station Vaartsche Rijn, Utrecht

O P G E L E V E R D  

Opdrachtgever: Hillen & Roosen
Opgeleverd: 2015

Als onderdeel van de Randstadlijn is in Utrecht tussen 2010 en 2015 station Utrecht Vaartsche Rijn gerealiseerd. Wij hebben in opdracht van bouwbedrijf Hillen & Roosen uit Amsterdam het staalwerk t.b.v. de rookbarrière in de nabijgelegen parkeergarage mogen leveren en monteren. Daarnaast hebben wij in de stationsomgeving ook voor de bordesvloeren en windschermen mogen zorgen. De uiteindelijke oplevering van het station zal naar verwachting eind 2016 plaatsvinden.

Fotogalerij

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten