O P G E L E V E R D

Aannemer: NTP Groep

Architect: Movares

Referentie: 20130463

Station Arnhem Presikhaaf is het meest oostelijk gelegen station van Arnhem aan de spoorlijn Arnhem-Zutphen.
Het station wordt volop gebruikt door studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen en door de inwoners van de wijk Presikhaaf.

De aanwezige trap op het station had een te geringe capaciteit om de reizigers voldoende snel het perron te kunnen laten verlaten.
Hierdoor zijn in het verleden enkele gevaarlijke situaties ontstaan omdat grote aantallen reizigers nog op het perron liepen bij het
vertrek van de trein. Om die reden wordt het station op termijn definitief aangepast.

Naast het grondwerk, aanbrengen verharding en het aanpassen van de verlichting door NTP,
werd de “design en construct” van een nieuwe trap door Matel Metaal bv. verzorgd.

Deze werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid van de opdrachtgever op 28 november 2013 opgeleverd.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten