Header-lassen

Plaatsing trappen en balustrades Dok40/Oude Haven Eindhoven

Plaatsing trappen en balustrades Dok40/Oude Haven Eindhoven

Opdrachtgever: Laudy Bouw en Ontwikkeling – SittardApp

Aan de Oude Haven in Eindhoven, waar ooit de industrialisatie van de stad op stoom kwam, is een nieuw stukje binnenstad gecreëerd: Dok40. Met de ontwikkeling van dit gebied ontstond er opnieuw een mooi en levendig stukje binnenstad met een knipoog naar het industriële verleden.

In dit gebied zijn 56 nieuwe studenteneenheden en 38 stadswoningen met half verdiepte parkeerkelder gerealiseerd.

Matel Metaal kreeg de opdracht van Laudy Bouw en Ontwikkeling voor de bouw en montage van diverse nood- en spiltrappen met afscheidingspanelen buiten. Daarnaast leverden en monteerden wij alle balustrades.

Datum:

Programma Woningbouw

Volkshuisvesting is één van de prioriteiten en kerntaken van de overheid. Wonen in een goed, duurzaam en betaalbaar huis is een eerste levensbehoefte. Momenteel kunnen veel Nederlanders geen woning vinden die past bij hun wensen en portemonnee. Er zijn onvoldoende woningen en het aantal huishoudens neemt toe. Een snelle groei van het aantal woningen is noodzakelijk.

 

Om te zorgen voor een gezond evenwicht tussen woningzoekenden en het aanbod van woningen, zijn er tot en met 2030 ongeveer 900.000 extra woningen nodig! Gemiddeld betekent dit 100.000 extra woningen per jaar.

 

“Samen met onze langdurige relaties uit de bouwsector gaan wij de uitdaging aan om uitvoering te geven aan de plannen een einde te maken aan het nijpende woningtekort in Nederland!”