Header-lassen

Contact

Contactgegevens

Matel Metaal B.V.
Bedrijfsweg 54
7671 EG Vriezenveen

Telefoon: 0546-564264
E-mail: info@matelmetaal.nl

K.v.K.nr.:  08123150
B.T.W.nr.:   NL813058910B01

Waar kun je ons vinden

12build

Dien rechtstreeks je
aanvraag in via 12build.com!

DAAROM MATEL!

Reviews

5/5
Zoals altijd precies in de idee vervaardigd en binnen alle afspraken. Jan en consorten dikke brassa.
Géraard van Tiggelen (Gerose VGO)
Project: Generaal Vetterstraat 78 te Amsterdam
5/5
Onze entree in Nieuwleusen werd jarenlang ontsierd door een leegstaand restaurant. Hier heeft Woonstichting Vechthorst verandering in gebracht door een prachtig appartementencomplex samen met aannemer Brands Bouw B.V. te realiseren. Matel Metaal heeft mooi werk geleverd en hierbij de brandtrappen, balustraden en de binnen hekwerken geplaatst. Goede communicatie, vakmensen en prachtig werk. Zeer tevreden!
Brands Bouw Emmen
Project: Burg. Backxlaan Nieuwleusen

Wil je meer weten?

Stuur onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Programma Woningbouw

  Volkshuisvesting is één van de prioriteiten en kerntaken van de overheid. Wonen in een goed, duurzaam en betaalbaar huis is een eerste levensbehoefte. Momenteel kunnen veel Nederlanders geen woning vinden die past bij hun wensen en portemonnee. Er zijn onvoldoende woningen en het aantal huishoudens neemt toe. Een snelle groei van het aantal woningen is noodzakelijk.

   

  Om te zorgen voor een gezond evenwicht tussen woningzoekenden en het aanbod van woningen, zijn er tot en met 2030 ongeveer 900.000 extra woningen nodig! Gemiddeld betekent dit 100.000 extra woningen per jaar.

   

  “Samen met onze langdurige relaties uit de bouwsector gaan wij de uitdaging aan om uitvoering te geven aan de plannen een einde te maken aan het nijpende woningtekort in Nederland!”