Header-lassen

Bouwstaal en constructiewerk

UITGELICHT

Om de woningbouw nog efficiënter te ondersteunen, heeft Matel Metaal een afdeling opgezet die zich richt op bouwstaal en constructie. Hierdoor kunnen we beter bijdragen aan de doelstellingen van het "Programma Woningbouw" en de wensen van onze klanten. Door het leveren van bouwstaal en constructiewerk dragen we bij aan een grotere beschikbaarheid, betaalbaarheid en kwaliteit van woningen in Nederland. Wij leveren producten zoals raveelijzers, lateien, koppelstrippen, borstweringsteunen, puistenen, kolommen en liggers. Onze specialiteit ligt in het produceren en leveren van raveelijzers. Door samenwerkingsverbanden met onze leveranciers en een goede voorraad, kunnen wij snel en tegen een concurrerende prijs leveren. Naast de genoemde producten, bieden we ook klein constructie werk aan, zoals hekwerken, poorten, reclamemasten, bestelpalen en kleine constructies. Onze afdeling staat bekend om haar flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, snelle doorlooptijd en kwaliteit. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij onze afspraken nakomen, snel leveren en betrouwbaar zijn!

MOOI WERK!

Laat je inspireren

Programma Woningbouw

Volkshuisvesting is één van de prioriteiten en kerntaken van de overheid. Wonen in een goed, duurzaam en betaalbaar huis is een eerste levensbehoefte. Momenteel kunnen veel Nederlanders geen woning vinden die past bij hun wensen en portemonnee. Er zijn onvoldoende woningen en het aantal huishoudens neemt toe. Een snelle groei van het aantal woningen is noodzakelijk.

 

Om te zorgen voor een gezond evenwicht tussen woningzoekenden en het aanbod van woningen, zijn er tot en met 2030 ongeveer 900.000 extra woningen nodig! Gemiddeld betekent dit 100.000 extra woningen per jaar.

 

“Samen met onze langdurige relaties uit de bouwsector gaan wij de uitdaging aan om uitvoering te geven aan de plannen een einde te maken aan het nijpende woningtekort in Nederland!”