Header-lassen

Architectonisch staal

UITGELICHT

Ons specialisme architectonisch staal is ontstaan door onze liefde voor het vak. Hieronder vallen speciale projecten die de kunst en wetenschap van het ontwerpen van metalen objecten in de bebouwde omgeving omvatten, zoals kunstwerken en reclamemasten. Wij zijn gepassioneerd over dit soort projecten omdat ze ruimte bieden voor creatieve vormgeving en onze vaardigheden op de proef stellen. Onze jarenlange ervaring in de constructiewereld wordt toegepast op architectonische ontwerpen, waardoor wij een gewaardeerde partner zijn voor onze klanten op het gebied van architectonisch staal in Nederland. Wij beginnen het proces bij het maken van de offerte, waarbij we in nauw contact met onze klant de mogelijkheden van het ontwerp en productie bespreken. Onze ervaren engineeringsafdeling maakt vervolgens het ontwerp praktisch haalbaar, waarna onze beste vakmensen het ontwerp tot werkelijkheid maken. Tijdens het gehele proces houden wij nauw contact met onze klant, zodat we hun droom kunnen realiseren.

MOOI WERK!

Laat je inspireren

Programma Woningbouw

Volkshuisvesting is één van de prioriteiten en kerntaken van de overheid. Wonen in een goed, duurzaam en betaalbaar huis is een eerste levensbehoefte. Momenteel kunnen veel Nederlanders geen woning vinden die past bij hun wensen en portemonnee. Er zijn onvoldoende woningen en het aantal huishoudens neemt toe. Een snelle groei van het aantal woningen is noodzakelijk.

 

Om te zorgen voor een gezond evenwicht tussen woningzoekenden en het aanbod van woningen, zijn er tot en met 2030 ongeveer 900.000 extra woningen nodig! Gemiddeld betekent dit 100.000 extra woningen per jaar.

 

“Samen met onze langdurige relaties uit de bouwsector gaan wij de uitdaging aan om uitvoering te geven aan de plannen een einde te maken aan het nijpende woningtekort in Nederland!”